Συνεργασία Airquest Travel Services με την Booking.com

 

Ηράκλειο, 16 Φεβρουαρίου 2017

 

Συνεργασία με την Booking.com

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την συνεργασία του γραφείου μας με την ιστοσελίδα online κρατήσεων ξενοδοχείων Booking.com.

Τώρα μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις σας online στη γνωστή ιστοσελίδα κρατήσεων ξενοδοχείων μέσω του γραφείου μας συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρείτε ΕΔΩ. Βρείτε online, το κατάλυμα που σας εξυπηρετεί, με την βοήθεια του γραφείου μας, όπου είναι απαραίτητη. Σε περίπτωση που χρειάζεστε κάποια διευκρίνηση ή συμβουλή, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

 

Λίγα λόγια για την Booking.com …

Η Booking.com B.V., μέλος του Priceline Group (Nasdaq: PCLN), κατέχει και διαχειρίζεται την Booking.com™, την κορυφαία εταιρεία online κρατήσεων καταλυμάτων στον κόσμο. Κάθε μέρα γίνονται κρατήσεις για περισσότερες από 1.200.000 διανυκτερεύσεις μέσω της Booking.com. Ο ιστοχώρος της Booking.com και οι εφαρμογές προσελκύουν επισκέπτες τόσο από την αγορά τουρισμού όσο και των επιχειρήσεων παγκοσμίως.

Από το 1996, η Booking.com B.V. εγγυάται τις καλύτερες τιμές για κάθε τύπο καταλύματος, από μικρά, οικογενειακά διοικούμενα bed and breakfast μέχρι πολυτελή διαμερίσματα και σουίτες πολυτελείας 5 αστέρων. Πραγματικά διεθνής, η Booking.com είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 40 γλώσσες και προσφέρει πάνω από 1.149.207 ενεργά καταλύματα. σε 225 χώρες και περιφέρειες.

 

Airquest Travel Services

 

Κρατήσεις στο Booking.com
 
 

Μείνετε σε επαφή μαζί μας...
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Εγγραφείτε στη λίστα ενημερωτικών μας δελτίων!
- Δεν μας αρέσει η ανεπιθύμητη αλληλογραφία (spam).
- Αποστέλουμε περίπου 1 μήνυμα την εβδομάδα...
- Τα στοιχεία σας παραμένουν στην αποκλειστική χρήση της εταιρείας μας.
- Ανά πάσα στιγμή υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής.