Επικοινωνία: 2117700760 – 2810343720

Εκδρομή Πάσχα – Πρωτομαγιά - Αγ. Πνεύμα στη ΡΩΜΗ

απευθείας από ΑΘΗΝΑ

Ρώμη | Βατικανό | (Νάπολη)
Εκδρομή Πάσχα, Πρωτομαγιά & Αγίου Πνεύματος στη Ρώμη, 4-5 ημερών από Αθήνα. Αναχωρήσεις: 16/04, 30/04, 05/06. Τιμή από 435€/άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.
Κωδικός:  IT-202004-0208
Προορισμός:  ΕΥΡΩΠΗ, Ιταλία
Αναχώρηση:  Αθήνα
Δυνατότητα Add-On*:  Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Ρόδος, Χανιά
Τύπος Εκδρομής:  Αεροπορική
Διάρκεια Εκδρομής:  4-5 ημέρες
Διατροφή:  Πρωινό
Ημερομηνίες Αναχ.:  16/04, 30/04, 05/06
Τιμή ατόμου από:  435 €
* Δυνατότητα ADD-ON = Δυνατότητα αναχώρησης και από άλλα αεροδρόμια (Συνήθως με επιβάρυνση. Συμβουλευτείτε τον τιμοκατάλογο για τις απαραίτητες διευκρινήσεις)

Αναλυτικό πρόγραμμα εκδρομής

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΡΩΜΗ (ξενάγηση πόλης)
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Ιταλίας, τη Ρώμη. Η ξενάγησή μας στην «Αιώνια Πόλη» θ’ αρχίσει από τις κατακόμβες, τα πρώτα χριστιανικά υπόγεια κοιμητήρια όπου οι χριστιανικές κοινότητες της Ρώμης άφησαν στους τοίχους τα πρώτα σύμβολα της νέας θρησκείας, σύμβολα που μας μιλάνε για ελπίδα και αγάπη. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Κολοσσέο, το μεγαλύτερο αμφιθέατρο του αρχαίου κόσμου που όπως έχουν υπολογίσει οι αρχαιολόγοι χωρούσε περισσότερο από 60.000 θεατές. Δίπλα στο Κολοσσέο είναι η αρχαία ρωμαϊκή αγορά, κέντρο της Ρώμης για 1000 χρόνια και τον λόφο του Καπιτωλίου σύμβολο δημοκρατίας για όλο τον δυτικό κόσμο. Η περίφημη πλατεία με τα αρμονικά κτήρια είναι η πρώτη από τις πλατείες της πόλης και έχει γίνει από την μεγαλοφυΐα του Μιχάηλ Αγγέλου. Στην πλατεία Βενετίας, το πιο κεντρικό σημείο της Ρώμης, δεσπόζει το μεγάλο μνημείο αφιερωμένο στον πρώτο βασιλιά της σύγχρονης Ιταλίας, τον Βίκτωρ Εμμανουήλ Β΄. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο. Για το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετικά έναν περίπατο για να δούμε την Ρώμη φωτισμένη. Εκτός από το Κολοσσέο, την Βίλα Μποργκέζε θα περάσουμε από την Πλατεία της Ισπανίας με τα διάσημα σκαλιά, την Φοντάνα ντι Τρέβι για να ρίξετε το καθιερωμένο νόμισμα, το Πάνθεον, την Πλατεία Ναβόνα με το συντριβάνι των τεσσάρων ποταμών. Θα τελειώσουμε στο Τραστέβερε την μεσαιωνική συνοικία της Ρώμης με τα παραδοσιακά εστιατόρια. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΡΩΜΗ – ΜΟΥΣΕΙΑ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Ξενάγηση στα μουσεία του Βατικανού που περιλαμβάνουν 11 διαφορετικά μουσεία, ένα από τα πιο σημαντικά μουσεία στον κόσμο και διαθέτουν εκθέματα που έχουν συλλέξει οι Πάπες κατά την διάρκεια των αιώνων θέλοντας να δείξουν την αγάπη τους για τις τέχνες. Στην ξενάγηση μας θα επισκεφτούμε το αρχαιολογικό τμήμα με το περίφημο σύμπλεγμα του Λαοοκόντα, το μουσείο Πιο – Κλεμεντίνο, τους διαδρόμους με τους τοιχοτάπιτες, τους γεωγραφικούς χάρτες, τα δωμάτια του Ραφαήλ με την σχολή των Αθηνών και φυσικά την μοναδική Καπέλα Σιξτίνα με τις τοιχογραφίες του Μιχάηλ Αγγέλου. Τελειώνουμε την ξενάγηση με την Βασιλική του Αγίου Πέτρου την μεγαλύτερη εκκλησία στον κόσμο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

Για την ξενάγηση στα Μουσεία Βατικανού θα πρέπει πριν την αναχώρηση σας να δηλώσετε συμμετοχή και να προπληρώσετε το κόστος εισόδου (30€ για τους ενήλικές και 20€ για παιδιά μέχρι 18 ετών). Υποχρεωτική κράτηση και προπληρωμή εισόδου 15 ημέρες πριν την επίσκεψη. Σε άλλη περίπτωση δεν υπάρχει δυνατότητα να εξασφαλίσουμε την είσοδός σας στα Μουσεία του Βατικανού.

3η μέρα: ΡΩΜΗ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και επίσκεψη στο Παλάτσο Ντόρια Παμφίλι (palazzo Doria Pamphili). Η Ρώμη είναι η πόλη με τα περισσότερα παλάτια στον κόσμο αποτέλεσμα συναγωνισμού μεταξύ των μεγάλων αριστοκρατικών και παπικών οικογενειών. Σήμερα λοιπόν θα επισκεφτούμε ένα από αυτά, το παλάτι της οικογένειας Doria Pamphili. Το 1647 ο καρδινάλιος Camillo Pamphili απαρνιέται το καπέλο του Καρδινάλιου για να παντρευτεί την Olimpia Aldobrandini και αποφασίζουν να κατοικήσουν σε αυτό το Μέγαρο προίκα της Olimpia με την τεράστια συλλογή έργων τέχνης. Εδώ ξεκινάει η ιστορία αυτού του μεγάρου που συνεχίζεται με τον εμπλουτισμό της συλλογής και την αναμόρφωση του μεγάρου που ακολουθεί τους επόμενους αιώνες. Θα δούμε την διακόσμηση, τα έπιπλα τον τρόπο ζωής της μεγάλης αυτής οικογένειας όπως και την υπέροχη συλλογή έργων τέχνης με έργα από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες όπως Καραβάτζιο, Ραφαήλ, Τιζιάνο, Βελάσκεθ, Μπερνίνι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΡΩΜΗ (ΝΑΠΟΛΗ)
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη. Προαιρετική εκδρομή στη Νάπολη, το μεγαλύτερο λιμάνι της Νότιας Ιταλίας, τρίτη μεγαλύτερη πόλης της χώρας μετά τη Ρώμη και το Μιλάνο, μια πόλη πολύβουη και γεμάτη αντιθέσεις. Το ιστορικό κέντρο της Νάπολης είναι το μεγαλύτερο στην Ευρώπη και έχει ανακηρύχτηκε σε Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO. Υπήρξε πρωτεύουσα δουκάτων, βασιλείων και μιας μεγάλης Αυτοκρατορίας, ιδιαίτερα τις εποχές της Αναγέννησης και του Διαφωτισμού. Στην πανοράμική μας περιήγηση θα βρεθούμε στην συνοικία Ρaccanapoli, με τα στενά γραφικά δρομάκια της αλλά και τον πολυσύχναστο δρόμο Via San Biaggio, που διασχίζει την πόλη. Θα δούμε τον γοτθικό Καθεδρικό Ναό της πόλης που είναι αφιερωμένος στον πολιούχο San Gennaro, το Καστέλλο ντελ Ουόβο, το Βασιλικό Παλάτι, τη Στοά του Ουμπέρτου και την παλαιότερη όπερα στην Ευρώπη: το Θέατρο Σαν Κάρλο. Τέλος θα βρεθούμε στο Λόφο Ποσίλλιπο απ’ όπου θα έχουμε μία υπέροχη πανοραμική θέα της Νάπολης και του Βεζούβιου. Χρόνος ελεύθερος για όσους επιθυμούν να επισκεφθούν το Μητροπολιτικό Μουσείο Σανσεβερίνο, διάσημο για τα ξεχωριστά πέπλα με διαφανείς λεπτομέρειες λαξευμένες σε μαρμάρινα αγάλματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο αργά το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΡΩΜΗ – ΑΘΗΝΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και χρόνος τον εκμεταλλευτείτε όπως εσείς νομίζετε καλύτερα. Ανηφορίστε μέχρι το λόφο του Παλατίνο, την αριστοκρατική συνοικία της αρχαίας Ρώμης. Κάντε μια ευχή στη Φοντάνα ντι Τρέβι, τη διασημότερη κρήνη της πόλης και γνωρίστε τη φημισμένη Βία Βένετο με τα πολυτελή ξενοδοχεία και καφέ. Ευκαιρία για ψώνια σε μία από τις γνωστές αγορές του κόσμου. Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο της Ρώμης για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.


Προσοχή :

• Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. Η σειρά των υπηρεσιών μπορεί να αλλάξει λόγω των αργιών και των ημερών που είναι κλειστά τα μουσεία. Το τελικό πρόγραμμα του ταξιδιού σας, θα σας δοθεί τρεις μέρες πριν από την αναχώρηση.


 

Τιμοκατάλογος

Τιμή κατ’ άτομο

4ημερο

30 Απριλίου ’20  &  05 Μαίου ’20

American Palace Albani Donna Laura ή Cicerone Imperiale
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο 435 € 495 € 545 € 595 €
Τιμή σε μονόκλινο 525 € 585 € 710 € 815 €
Παιδικό (μέχρι 12 ετών) 395 € 295 € —- —-
Φόροι αεροδρομίων & Check point 175 € 175 € 175 € 175 €

5ημερο

16 Απριλίου ’20

American Palace Albani Donna Laura ή Cicerone Imperiale
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο 495 € 575 € 625 € 695 €
Τιμή σε μονόκλινο 595 € 695 € 855 € 985 €
Παιδικό (μέχρι 12 ετών) 455 € 335 € —- —-
Φόροι αεροδρομίων & Check point 175 € 175 € 175 € 175 €

* Δυνατότητα AddOn στις αναχωρήσεις της Aegean Air: Για τους επιβάτες που ταξιδεύουν με την Aegean Airlines και επιθυμούν να ταξιδέψουν με εσωτερικές πτήσεις το επιπλέον κόστος είναι: Από/προς Θεσσαλονίκη από 70€ έως 90€, & Από/προς υπόλοιπα αεροδρόμια από 120€ έως 140€.

  • Περιλαμβάνονται
  • Δεν Περιλαμβάνονται
  • Προαιρετικά

√ Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Ρώμη – Αθήνα με Aegean Airlines
√ Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
√ Πρωινό μπουφέ καθημερινά
√ Περιηγήσεις, εκδρομές, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής
√ Μεταφορές, μετακινήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
√ Τοπικός ξεναγός στα Μουσεία Βατικανού
√ Έμπειρος τοπικός ελληνόφωνος αρχηγός/ξεναγός
√ Φ.Π.Α.
√ Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης
√ Μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά
√ Μια βαλίτσα μέχρι 23 κιλά

× Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων & Check Points
× Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται
× Είσοδος στα μουσεία του Βατικανού
× Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
× Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων (6 € το άτομο τη βραδιά)

– Για την ξενάγηση στα Μουσεία Βατικανού θα πρέπει πριν την αναχώρηση σας να δηλώσετε συμμετοχή και να προπληρώσετε το κόστος εισόδου (30€ για ενήλικες και 20€ για παιδιά μέχρι 18 ετών). Υποχρεωτική κράτηση και προπληρωμή εισόδου τουλάχιστον 10 μέρες πριν την επίσκεψη. Σε άλλη περίπτωση δεν υπάρχει δυνατότητα να εξασφαλίσουμε την είσοδός σας στα Μουσεία του Βατικανού

  • Δρομολόγια
  • Ξενοδοχεία
  • Σημειώσεις

Πτήσεις με την Aegean Air
✈️ ΑΘΗΝΑ – ΡΩΜΗ A3 650 08:35 -09:35
✈️ ΡΩΜΗ – ΑΘΗΝΑ Α3 655 17:90-20:25

Αποσκευές:
– Στις πτήσεις με AEGEAN AIR περιλαμβάνεται 1 χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά και 1 βαλίτσα μέχρι 23 κιλά

۩ ΡΩΜΗ: American Palace EUR 4* με πρωινό
۩ ΡΩΜΗ: Albani Hotel Roma 4* με πρωινό
۩ ΡΩΜΗ: Hotel Donna Laura Palace 4* με πρωινό
۩ ΡΩΜΗ: iH Hotels Roma Cicerone 4* με πρωινό
۩ ΡΩΜΗ: Hotel Imperiale 4* με πρωινό

– Τα τρίκλινα δωμάτια είναι δωμάτια δίκλινα με προσθήκη επιπλέον κλίνης
– Το γραφείο δεν ευθύνεται για τυχόν αναπροσαρμογές και διαφοροποιήσεις τιμών των ξενοδοχείων ή/και αεροπορικών/ακτοπλοϊκών εταιριών, λόγω διεθνών καταστάσεων που επιφέρουν αντίστοιχη τροποποίηση του κοστολογίου (π.χ. αναπροσαρμογή στις τιμές του πετρελαίου)
– Τo πρόγραμμα μπορεί να εκτελεστεί με διαφορετική σειρά χωρίς παραλήψεις
– Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στο πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
– Η παιδική τιμή ισχύει για πρόσθετη κλίνη στο δωμάτιο των γονέων έως 12 ετών, εκτός εξαιρέσεων

Ταξιδιωτικά έγγραφα

Διαβατήριο ή Αστυνομική Ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες)

Όροι συμμετοχής

Κάθε εγγραφόμενος αυτοδικαίως αποδέχεται το πρόγραμμα και τους παρακάτω όρους εκδρομής: Το γραφείο δε φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε ήθελε προκύψει, με υπαιτιότητα των μεταφορικών μέσων που δεν του ανήκουν ή ό,τι άλλο δεν αφορά την οργάνωση από το γραφείο και κάθε άλλο συμβάν. Επίσης για τα έξοδα που θα προκύψουν από το συμβάν αυτό, όπως στάσεις, απεργίες, αλλαγή δρομολογίων, καθυστερήσεις λόγω καιρικών συνθηκών, αύξηση στην τιμή πετρελαίου κλπ. Επίσης δεν ευθύνεται για απώλεια αποσκευών (ο κάθε ταξιδιώτης έχει την ευθύνη της ή των αποσκευών του). Για λόγους οργανωτικούς ή απρόβλεπτου γεγονότος δυνατή η αλλαγή της σειράς των εκδρομών και των ξεναγήσεων χωρίς να παραλείπεται τίποτα.

Τρόπος πληρωμής

Με την εγγραφή προκαταβολή 30% ανά το άτομο & εξόφληση έως 15 ημέρες πριν την αναχώρηση (Μετρητά, Πιστωτική Κάρτα [Visa, Mastercard], κατάθεση στην Εθνική τράπεζα ή την Alpha Bank)

Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το επίθετό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας:

Διάρκεια εκδρομής (απαραίτητο):

Τόπος αναχώρησης (απαραίτητο):

Ημερομηνία αναχώρησης (απαραίτητο):

Ενήλικες (απαραίτητο):

Παιδιά (κάτω των 12 ετών):

Ονόματα επιβατών (με λατινικούς χαρακτήρες)

Το μήνυμά σας


Υπηρεσία click2call. Πατήστε εδώ για να σας καλέσουμε!

Αναζήτηση

Εκδρομές ανά Χώρα

Πρόσφατα Tweets...

Πολιτική απορρήτου & συμμόρφωση GDPR

Πραγματοποιείτε τις συναλλαγές με ασφάλεια... Τουριστικό Γραφείο εφοδιασμένο με ειδικό σήμα λειτουργίας γραφείου γενικού τουρισμού του Ε.Ο.Τ.

Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν επίσης...

Αναχώρηση από: Αθήνα
Τύπος εκδρομής: Αεροπορική
Τιμή ατόμου από: 595 €
Περιγραφή:  Εκδρομή Πάσχα Χαϊδελβέργη, 5 ημερών από Αθήνα. Αναχωρήσεις: 16/04. Τιμή από 595€/άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.
Αναχώρηση από: Αθήνα
Τύπος εκδρομής: Αεροπορική
Τιμή ατόμου από: 495 €
Περιγραφή:  Εκδρομή Πάσχα, Πρωτομαγιά Φρακονία-Νυρεμβέργη (Ρομαντικός Δρόμος), 4-5 ημερών από Αθήνα. Αναχωρήσεις: 17/04, 30/04, 05/06. Τιμή από 495€/άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.
Αναχώρηση από: Ηράκλειο
Τύπος εκδρομής: Ακτοπλοϊκή
Τιμή ατόμου από: 208 €
Περιγραφή:  Εκδρομή Αγίου Πνεύματος στη Φολέγανδρο 4 ημερών από Ηράκλειο. Αναχωρήσεις: 05/06. Τιμή από 195€/άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.
2117700760 - 2810343720