Επικοινωνία: 2117700760 – 2810343720

Εκδρομή ΦΡΑΝΚΟΝΙΑ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ
«ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ»

απευθείας από ΑΘΗΝΑ

Νυρεμβέργη | Βίρτσμπουργκ | Μπάμπεργκ | Ρότενμπουργκ | Ντίνκελσμπουλ
Εκδρομή Πάσχα, Πρωτομαγιά Φρακονία-Νυρεμβέργη (Ρομαντικός Δρόμος), 4-5 ημερών από Αθήνα. Αναχωρήσεις: 17/04, 30/04, 05/06. Τιμή από 495€/άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.
Κωδικός:  DE-202004-1502
Προορισμός:  Γερμανία, ΕΥΡΩΠΗ
Αναχώρηση:  Αθήνα
Δυνατότητα Add-On*:  Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Ρόδος, Χανιά
Τύπος Εκδρομής:  Αεροπορική
Διάρκεια Εκδρομής:  4-5 ημέρες
Διατροφή:  Πρωινό
Ημερομηνίες Αναχ.:  17/04, 30/04, 05/06
Τιμή ατόμου από:  495 €
* Δυνατότητα ADD-ON = Δυνατότητα αναχώρησης και από άλλα αεροδρόμια (Συνήθως με επιβάρυνση. Συμβουλευτείτε τον τιμοκατάλογο για τις απαραίτητες διευκρινήσεις)

Αναλυτικό πρόγραμμα εκδρομής

1η μέρα: Αθήνα – Φρανκφούρτη – Βίρτσμπουργκ – Νυρεμβέργη
Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση για Φρανκφούρτη με LUFTHANSA ή AEGEAN. Φθάνοντας, θα αναχωρήσουμε για το μοναδικής ομορφιάς Βίρτσμπουργκ (Würzburg), που είναι κτισμένο στις όχθες του ποταμού Μάιν. Ευρισκόμενο στο βορειοδυτικό άκρο της Βαυαρίας, αποτελεί ουσιαστικά την αφετηρία (ή το τέλος), καθώς και την μεγαλύτερη πόλη του περίφημου Ρομαντικού Δρόμου της Γερμανίας. Από το ορόσημο της πόλης, το κάστρο του Marienberg, που αποτέλεσε την κατοικία των Πριγκίπων-Επισκόπων για περισσότερα από 500 χρόνια, μέχρι και το Πανεπιστήμιο, η πόλη περιβάλλεται από εντυπωσιακούς αμπελώνες, οι οποίοι την καθιέρωσαν ως μια από τις σημαντικότερες στάσεις για τους λάτρεις του κρασιού. Στο κέντρο της πόλης δεσπόζει το παλάτι του Residenz, ένα υπέροχο μπαρόκ αριστούργημα του Μπάλθασαρ Νόιμαν (Balthasar Neumann), μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO και ένα από τα σημαντικότερα παλάτια ολόκληρης της Γερμανίας. Το εντυπωσιακό σκηνικό συμπληρώνεται από τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Κίλιαν, το παλιό Δημαρχείο, την Κεντρική Αγορά, πολλά ιστορικά κτίρια και μουσεία. Στο ελεύθερο χρόνο μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τις περίφημες ποικιλίες κρασιών της περιοχής και να κάνετε μια βόλτα στην παλιά πέτρινη γέφυρα πάνω από τον ποταμό Μάιν, που χρονολογείται από τον 15ο αιώνα. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για Νυρεμβέργη. Άφιξη και τακτοποίηση στο κεντρικό, πολυτελές ξενοδοχείο SHERATON CARLTON NURNBERG 5* (https://www.marriott.com/). Διανυκτέρευση.

2η μέρα: …στην Καστρούπολη της Νυρεμβέργης
Πρωινή περιήγηση στην Νυρεμβέργη, την πόλη που συνέδεσε το όνομά της με την αναγέννηση, την θρησκευτική μεταρρύθμιση, τις επιστήμες και τον ουμανισμό κατά τον 15ο και 16ο μ.Χ. αιώνα. Κυριότερος εκπρόσωπος της εποχής αυτής, ήταν ο Άλμπρεχτ Ντύρερ, ένας από τους σημαντικότερους ζωγράφους, χαράκτες και θεωρητικούς της Αναγέννησης. Περπατώντας στην Παλιά Πόλη θα θαυμάσουμε την εντυπωσιακή της οχύρωση και μερικά από τα σημαντικότερα κτίρια εντός των τειχών, όπως το ιστορικό Γηροκομείο του Αγίου Πνεύματος στις όχθες του ποταμού Πέγκνιτζ, το επιβλητικό Δημαρχείο, την ιστορική Hauptmarkt, τους εντυπωσιακούς ναούς του Αγίου Λαυρεντίου και του Αγίου Σεβάλδου και το επιβλητικό κάστρο Kaiserburg. Η περιήγησή μας θα ολοκληρωθεί οδικώς με την επίσκεψη μας στα σημαντικότερα κτίρια της εποχής του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου μεταξύ των οποίων, το Zeppelinfeld και το κτίριο που στέγασε την “Δίκη της Νυρεμβέργης”. Στον ελεύθερο χρόνο σας, προτείνουμε να επισκεφθείτε κάποιο από τα ιστορικά κτίρια και μουσεία της πόλης και για τους πιο θαρραλέους… μία βόλτα μέχρι το γειτονικό Φυρτ.

3η μέρα: Νυρεμβέργη, Ντίνκελσμπουλ, Ρότενμπουργκ (Ρομαντικός Δρόμος)
Διασχίζοντας σήμερα την εντυπωσιακή ύπαιθρο του Ρομαντικού Δρόμου, θα σταματήσουμε αρχικά στο μαγευτικό Ντίνκελσμπουλ για να επισκεφθούμε την ομορφότερη Παλιά Πόλη της Γερμανίας με τα μεσαιωνικά τείχη και τα υπέροχα αναγεννησιακά της κτίρια. Κατά την περιήγησή μας θα δούμε τον περίφημο Μύλο, που είναι κτισμένος πάνω στη νότια οχύρωση της πόλης, την Μάρκτπλατζ, το Δημαρχείο, τις αποθήκες κρασιού, τον υστερογοτθικό Καθεδρικό του Αγίου Γεωργίου (15ος αιώνας) και το ομορφότερο ίσως κτίριο της πόλης, το Ντόιτσες Χάους. Επόμενος σταθμός μας το παραμυθένιο Ρότενμπουργκ, που δεσπόζει πάνω από την κοιλάδα του ποταμού Τάουμπερ. Εκεί θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια, θα σταθούμε μπροστά στα παραμυθένια, χαρακτηριστικά σπιτάκια με τις ξυλοδεσιές, θα θαυμάσουμε το αναγεννησιακό Δημαρχείο και θα απολαύσουμε την επιβλητική θέα από τον μεσαιωνικό του Πύργο. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα, καφέ ή περαιτέρω εξερεύνηση της πόλης. Αξίζει να επισκεφθείτε τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Ιακώβου με το εκπληκτικό ξυλόγλυπτο του Ιερού του Αγίου Αίματος, καθώς και μια σύντομη βόλτα πάνω στα τείχη για να θαυμάσετε την μοναδική οχύρωση της πόλης. Επιστροφή στη Νυρεμβέργη.

4η μέρα: Νυρεμβέργη, Μπάμπεργκ
Πρωινή αναχώρηση για το μαγευτικό Μπάμπεργκ, τη “Ρώμη της Φρανκονίας”, όπως επονομάζεται, καθώς είναι κτισμένο και αυτό σε επτά λόφους. Αποτέλεσε θρησκευτικό και εμπορικό κέντρο για περισσότερους από 5 αιώνες. Τα 1.300 και πλέον ιστορικά κτίρια της πόλης συνέβαλαν στην ένταξή της στον κατάλογο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO από το 1993. Κατά την περιήγησή μας θα σταθούμε στην μοναδική γέφυρα του ποταμού Πέγκνιτζ, όπου στεγάζεται το κτίριο-κόσμημα του παλιού Δημαρχείου, θα ανεβούμε πεζοί μέχρι την πλατεία Dom, όπου θα θαυμάσουμε τον εντυπωσιακό Καθεδρικό ναό των Αγίων Πέτρου και Γεωργίου (10ου-13ου αιώνα) – έναν από τους μεγαλύτερους ναούς Ρομανικού ρυθμού στη Γερμανία – και το εντυπωσιακό μπαρόκ παλάτι Neue Residenze, στο οποίο έζησαν εξόριστοι τα τελευταία χρόνια της ζωής τους ο Όθωνας και η Αμαλία. Σήμερα, η πόλη του Μπάμπεργκ φημίζεται για τις περισσότερες από 50 τοπικές ζυθοποιίες, που μεταξύ άλλων παράγουν και την φημισμένη καπνιστή μπύρα, για τα πολυάριθμα καταστήματα με αντίκες και για τα υπέροχα κανάλια της γειτονιάς της “Μικρής Βενετίας”. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα και νωρίς το απόγευμα επιστροφή στη Νυρεμβέργη.

5η μέρα: Νυρεμβέργη – Φρανκφούρτη – Αθήνα
Χρόνος ελεύθερος μέχρι την ώρα της αναχώρησής μας για το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης και την πτήση της επιστροφής.


Προσοχή :

• Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι
• Το τετραήμερο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει την επίσκεψη στο Βίρτσμπουργκ
• Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας


 

Τιμοκατάλογος

Τιμή κατ’ άτομο

Αναχωρήσεις 17/04  (5 ημέρες) 30/04  (4 ημέρες) 05/06  (4 ημέρες)
Δίκλινο 645 € 495 € 565 €
3ο άτομο έως 12 ετών 595 € 445 € 515 €
Μονόκλινο 895 € 695 € 815 €
Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, φόροι πόλεων: +200 €

 

* Δυνατότητα AddOn στις αναχωρήσεις της Aegean Air: Για τους επιβάτες που ταξιδεύουν με την Aegean Airlines και επιθυμούν να ταξιδέψουν με εσωτερικές πτήσεις το επιπλέον κόστος είναι: Από/προς Θεσσαλονίκη από 70€ έως 90€, & Από/προς υπόλοιπα αεροδρόμια από 120€ έως 140€.

  • Περιλαμβάνονται
  • Δεν Περιλαμβάνονται
  • Προαιρετικά

√ Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΜΟΝΑΧΟ-ΑΘΗΝΑ ή ΑΘΗΝΑ-ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ-ΑΘΗΝΑ με LUFTHANSA ή AEGEAN
√ Τρεις, τέσσερις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο SHERATON CARLTON NURNBERG 5*
√ Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
√ Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
√ Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας √ Έμπειρος αρχηγός-συνοδός στον τόπο του προορισμού
√ Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
√ Φ.Π.Α

× Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, φόροι πόλεων: € 200
× Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
× Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα
× Ό,τι αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κλπ.

– Μη διαθέσιμη πληροφορία

  • Δρομολόγια
  • Ξενοδοχεία
  • Σημειώσεις

Πτήσεις με την Aegean Air (A3) & Lufthansa (LH)

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ A3 830          08:15 – 10:15 ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ A3 833        18:30 – 22:15
ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ A3 802          08:35 – 10:15 ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ A3 807        18:25 – 21:55
ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ LH 1755        06:05 – 07:35 ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ LH 1754      19:05 – 22:30

 

Αποσκευές:
– Στις πτήσεις με AEGEAN AIR & LUFTHANSA περιλαμβάνεται 1 χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά και 1 βαλίτσα μέχρι 23 κιλά

۩ Νυρεμβέργη: SHERATON CARLTON NURNBERG 5* (https://www.marriott.com/) με πρωινό

– Τα τρίκλινα δωμάτια είναι δωμάτια δίκλινα με προσθήκη επιπλέον κλίνης
– Το γραφείο δεν ευθύνεται για τυχόν αναπροσαρμογές και διαφοροποιήσεις τιμών των ξενοδοχείων ή/και αεροπορικών/ακτοπλοϊκών εταιριών, λόγω διεθνών καταστάσεων που επιφέρουν αντίστοιχη τροποποίηση του κοστολογίου (π.χ. αναπροσαρμογή στις τιμές του πετρελαίου)
– Τo πρόγραμμα μπορεί να εκτελεστεί με διαφορετική σειρά χωρίς παραλήψεις
– Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στο πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
– Η παιδική τιμή ισχύει για πρόσθετη κλίνη στο δωμάτιο των γονέων έως 12 ετών, εκτός εξαιρέσεων

Ταξιδιωτικά έγγραφα

Διαβατήριο ή Αστυνομική Ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες)

Όροι συμμετοχής

Κάθε εγγραφόμενος αυτοδικαίως αποδέχεται το πρόγραμμα και τους παρακάτω όρους εκδρομής: Το γραφείο δε φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε ήθελε προκύψει, με υπαιτιότητα των μεταφορικών μέσων που δεν του ανήκουν ή ό,τι άλλο δεν αφορά την οργάνωση από το γραφείο και κάθε άλλο συμβάν. Επίσης για τα έξοδα που θα προκύψουν από το συμβάν αυτό, όπως στάσεις, απεργίες, αλλαγή δρομολογίων, καθυστερήσεις λόγω καιρικών συνθηκών, αύξηση στην τιμή πετρελαίου κλπ. Επίσης δεν ευθύνεται για απώλεια αποσκευών (ο κάθε ταξιδιώτης έχει την ευθύνη της ή των αποσκευών του). Για λόγους οργανωτικούς ή απρόβλεπτου γεγονότος δυνατή η αλλαγή της σειράς των εκδρομών και των ξεναγήσεων χωρίς να παραλείπεται τίποτα.

Τρόπος πληρωμής

Με την εγγραφή προκαταβολή 30% ανά το άτομο & εξόφληση έως 15 ημέρες πριν την αναχώρηση (Μετρητά, Πιστωτική Κάρτα [Visa, Mastercard], κατάθεση στην Εθνική τράπεζα ή την Alpha Bank)

Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το επίθετό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας:

Διάρκεια εκδρομής (απαραίτητο):

Τόπος αναχώρησης (απαραίτητο):

Ημερομηνία αναχώρησης (απαραίτητο):

Ενήλικες (απαραίτητο):

Παιδιά (κάτω των 12 ετών):

Ονόματα επιβατών (με λατινικούς χαρακτήρες)

Το μήνυμά σας


Υπηρεσία click2call. Πατήστε εδώ για να σας καλέσουμε!

Αναζήτηση

Εκδρομές ανά Χώρα

Πρόσφατα Tweets...

Πολιτική απορρήτου & συμμόρφωση GDPR

Πραγματοποιείτε τις συναλλαγές με ασφάλεια... Τουριστικό Γραφείο εφοδιασμένο με ειδικό σήμα λειτουργίας γραφείου γενικού τουρισμού του Ε.Ο.Τ.

Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν επίσης...

Αναχώρηση από: Ηράκλειο
Τύπος εκδρομής: Ακτοπλοϊκή
Τιμή ατόμου από: 208 €
Περιγραφή:  Εκδρομή Αγίου Πνεύματος στη Φολέγανδρο 4 ημερών από Ηράκλειο. Αναχωρήσεις: 05/06. Τιμή από 195€/άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.
Αναχώρηση από: Αθήνα
Τύπος εκδρομής: Αεροπορική
Τιμή ατόμου από: 645 €
Περιγραφή:  Εκδρομή Πάσχα, Πρωτομαγιά & Αγίου Πνεύματος Αναγεννησιακή Τοσκάνη & Cinque Terre, 6 ημερών από Αθήνα. Αναχωρήσεις: 15/04, 29/04, 03/06. Τιμή από 645€/άτομο σε δίκλινο δωμάτιο. (Προσφορά Early Booking: 595€)
Αναχώρηση από: Αθήνα
Τύπος εκδρομής: Αεροπορική
Τιμή ατόμου από: 1095 €
Περιγραφή:  Εκδρομή Σκωτία, Χαϊλαντς, 8 ημερών από Αθήνα. Αναχωρήσεις: 04/06, 25/06, 16/07, 23/07, 30/07, 06/08, 13/08, 20/08. Τιμή από 1095€/άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.
2117700760 - 2810343720